ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ, Δευτέρα 25/05/2020

BACK TO SCHOOL! Από την Δευτέρα 1η Ιουνίου όλα μας τα μαθήματα θα διεξάγονται κανονικά στους χώρους του φροντιστηρίου! 

Σας περιμένουμε!

 

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ, Πέμπτη 30/04/2020

Αγαπητοί γονείς,

Στη πρωτοφανή κρίση της πανδημίας του κορωνοϊού, παραμείναμε ψύχραιμοι, προσαρμοστήκαμε στις εξελίξεις, μείναμε υγιείς κι ασφαλείς, κι είμαστε εδώ για να τελειώσουμε όμορφα αυτό που από τον Σεπτέμβρη έχουμε αρχίσει.

Με την παρακάτω επιστολή θα προσπαθήσω να σας ενημερώσω για όσα περισσότερα από τα τρέχοντα ζητήματα μπορώ. Για οτιδήποτε ξεχάσω ή έχετε επιπλέον απορία, μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μου!

Σας ευχαριστώ πολύ για την συνεργασία!

Περισσότερα...

Το διάβασμα κι οι σχολικές εργασίες δεν είναι πάντα μία ευχάριστη δραστηριότητα για όλους τους μαθητές, και δεν είναι λίγοι αυτοί που αντιδρούν και αμελούν τα διαβάσματα τους.  Ακόμη όμως κι οι μαθητές που αφιερώνουν χρόνο στην μελέτη τους, πολλές φορές κάνουν μικρά λάθη στον τρόπο που διαβάζουν, τα οποία αν τα απέφευγαν θα μπορούσαν να γλίτωναν χρόνο και προσπάθεια. Υπάρχουν λοιπόν μερικοί τρόποι με τους οποίους μπορείτε να βοηθήσετε τα παιδιά σας να αποδώσουν καλύτερα....

Περισσότερα...

Συγκρίνοντας με τα παιδιά που επιλέγουν να κάνουν ιδιαίτερο μάθημα στο σπίτι τους, σε εμάς ο μαθητής που θα επιλέξει να κάνουμε μάθημα μαζί μέσα στην τάξη, απολαμβάνει μερικά μοναδικά προνόμια όπως:

Περισσότερα...